Herhaalrecepten
bestellen

herhaalrecept

Eenvoudig
herhaalrecept bestellen

Herhaalrecepten bestellen is heel eenvoudig en biedt verschillende opties: 

Online aanvragen: 

  1. U kunt uw herhaalrecepten gemakkelijk online bestellen via MijnGezondheid.net (log in met uw DigiD). 
  2. Gebruik de MedGemak-app, beschikbaar voor download in de App Store of Google Play Store.  
  3. Door de formulier in te vullen om medicatie te herhalen.
  4. Telefonisch aanvragen op telefoonnummer 070-2288777; Spreek duidelijk uw naam en geboortedatum in, vermeld de naam van de medicijnen, de dosering, het gebruik, de gewenste hoeveelheid en de naam van uw apotheek. U kunt ook aangeven of u de medicijnen thuis wilt laten bezorgen. 

 

Herhaalrecepten die vóór 10:00 uur zijn aangevraagd, kunt u de volgende werkdag na 15:30 uur ophalen bij uw apotheek of laten bezorgen. Als u in het weekend een aanvraag doet, kunnen de medicijnen op dinsdag worden geleverd of opgehaald. 

Als u volledig ontzorgd wilt worden, overweeg dan de herhaalservice van uw apotheek. Hierbij worden uw medicijnen elke drie maanden automatisch herhaald, zonder dat u hiervoor hoeft te bellen of te mailen. De apotheek stuurt u een bericht zodra de medicatie klaarligt. Informeer bij uw apotheek naar deze service. 

Wij vragen u vriendelijk om geen herhaalmedicatie aan de balie aan te vragen om de privacy te waarborgen. 

herhaalrecept

Herhaalrecept
formulier

Huisbezoek

Een huisbezoek kunt u ’s morgens tussen 8.00 uur en 10.30 uur aanvragen bij de doktersassistente.

Het huisbezoek is bedoeld voor mensen die niet naar het spreekuur kunnen komen. Als het maar enigszins mogelijk is om naar de praktijk te komen, kunt u dat beter doen. De behandelings- en
onderzoeksmogelijkheden in de praktijk zijn groter dan bij u thuis. Vaak zal de huisarts u beter en sneller kunnen helpen in de praktijk.

Klachten en Complimenten

Huisartsenpraktijk staat voor kwalitatieve zorg: “Dichtbij, divers en deskundig: Onze zorg, uw gezondheid.”

Heeft u een compliment of een klacht? Geef het aan ons door.

Vacatures

Bij huisartsenpraktijk Hage Hoek staan we altijd open voor getalenteerde professionals in de gezondheidszorg. Ben jij een basisarts, POH-GGZ, Physician Assistant of verpleegkundig specialist en wil je deel uitmaken van ons team? Stuur dan gerust een open sollicitatie met je CV en een korte motivatiebrief waarin je je interesse en achtergrond beschrijft naar ons e-mailadres
info@hagehoek.nl.

Telefonische
bereikbaarheid en openingstijden

De huisartsenpraktijk is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 12.00 en van 13.00 uur tot 16.00 uur op telefoonnummer 070-2288777.

Tussen 12.00 tot 13.00 en van 16.00 tot 17.00 uur is de praktijk alleen bereikbaar voor spoedgevallen, u kunt dan bellen naar 070-2288777, optie 1 kiezen.